Iuliana si Nicoleta Luciu au pozat impreuna, provocator, in mai multe rochii de seara, dar si de mireasa.


Iuliana si Nicoleta Luciu au pozat impreuna, provocator, in mai multe rochii de seara, dar si de mireasa. Nu se pregatesc de nunta, ci au realizat un pictorial seducator in care fetele isi arata tonusul si formele. Este prima sedinta foto de cand Nicoleta si-a marit sinii, iar cu aceasta ocazie artista a facut o marturisire surprinzatoare la „Povestiri de noapte”: iubitul Zsolt inca nu i-a vazut noul bust, in toata splendoarea.
Nicoleta Luciu: „Zsolt inca nu mi-a vazut sanii”
„Zsolt la inceput a avut un soc… “sunt prea mari” … i-am zis ca trebuie sa treaca o anumita perioada, sa revina cum ar trebui sa fie…si inca nu i a vazut! Astept sa se vindece total”, a marturisit vedeta.

Nicoleta a reusit sa slabeasca de la 98 la 57 de kilograme, dupa un regim strict de intretinere, inceput dupa nasterea tripletilor si pe care il continua si in prezent.

Majoritatea fanilor sai a apreciat curajul Nicoletei de a-si mari bustul la scurt timp dupa ce si-a adus pe lume cei trei gemeni. Au existat insa si voci ingrijorate care spuneau ca actrita s-ar cam fi grabit cu interventiile estetice.